Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Samen met het wild duiken ook de wildpatés op in CRU. Wildpatés zijn ideaal als voorgerecht of als hapje, maar passen ook perfect in een slaatje als lunch.
De ideale combotip?
Lekker met vijgentijmconfituur, Uienkonfijt of veenbessensaus.
Ongeveer elke wildsoort komt in aanmerking om de boventoon te voeren in een paté. Voor CRU lieten we volgens eigen receptuur drie wildpatés samenstellen door onze partner: everzwijn, fazant en haas.
Vermits wild altijd mager vlees is, zonder veel vetstoffen, verwerkt onze partner ook steeds wat varkensvlees in de patés. Dat varkensvlees is nodig voor de smeuïgheid van de paté. In de eerste plaats gaat er voldoende wild in om het duidelijke karakter te kunnen proeven: dubbel zoveel in vergelijking met gangbare wildpaté. Je kan moeiteloos de soort herkennen waaraan de paté haar naam dankt. Uiteraard gebruiken we in de CRU-patés geen kunstmatige kleurstoffen of smaakversterkers.
Welke paté kiezen?
Proeven is de boodschap.
En dan gewoon je eigen persoonlijke voorkeur bepalen…