Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Een overblijfsel van een oeroude keukentechniek waarbij vlees traaggegaard wordt in vet zodat het in draadjes uiteenvalt.
Nadat de massa afkoelt ontstaat er een stevige, smeerbare pastei.
Het resultaat is een smeersel dat je kan vergelijken met paté, maar toch ook voldoende verschilt door de draderige structuur.
Vroeger werd het vooral van varkensvlees gemaakt, maar intussen zijn er ook varianten met andere vleessoorten zoals bv. eend en zelfs met vis.
De fijne, romige visrillettes op onze markt komen van conserverie Groix et Nature, gelegen op het eiland Groix in Zuid-Bretagne.
In ons assortiment:
Tip:
Combineer met onze foglie en grissini of smeer op een sneetje geroosterde baguette.