Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Blauwe bessen, abrikozen, perziken, pruimen, aardbeien, rabarber, peren, appelen, ananas…
Elk moment van het jaar geeft de natuur iets dat op z’n best is: smaakvol en rijp.
In de bakkerij maken we daar dan ook gretig gebruik van.
Voor onze fruittaarten starten onze bakkers steeds van het vers fruit van de markt. We focussen altijd op één soort fruit, dat we zo eenvoudig mogelijk brengen om de natuurlijke eigen smaak zo veel mogelijk voor zich te laten spreken.
Het deeg passen de bakkers aan het fruit aan: brokkeldeeg of bladerdeeg. De twee deegsoorten maken we met echte gekarnde natuurboter. De vulling is altijd dezelfde en maken we zelf: crème pris. Dat is crème pâtissière met een beetje opgeklopte room onder gemengd. Daarnaast koken we ook wat vers sap (afhankelijk van het seizoen) met wat suiker, om het fruit een glazuurlaagje te geven. Op die manier beschermen we het fruit tegen verkleuring.
Op de markt kan je kiezen tussen een grote taart of een klein taartje voor één persoon.