Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Afkomstig van de buik van het varken.
Bij CRU wordt alle spek gemaakt volgens CRU-recept.
Voor gezouten spek wordt het vlees ingewreven met zout.
Het spek krijgt daarna alle tijd om het zout op te nemen.
Daardoor krijgt het vlees haar typische smaak, zonder dat er extra smaakversterkers aan te pas komen.
Gerookt spek wordt eerst op een gelijkaardige manier gezouten, daarna roken we het vlees op authentieke wijze met hout.
Een stuk – gezouten of gerookt - spek is erg lekker als ontbijt.
Opgebakken met wat boter en vergezeld van een roereitje.
Ook leent gezouten spek, zeker tijdens de koude winterdagen, zich uitstekend als middag- of avondmaal, bijvoorbeeld met een klassieke stoemp.
Met onze gerookte spekblokjes geef je extra pit aan je salade of pasta.