Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Een paddenstoel met een mooie naam: de portobello. Deze kastanjepaddenstoel groeit geleidelijk aan helemaal open. Ideaal als ‘hoedje’ in de keuken.
De portobello is een smaakvolle, open champignon met een kastanjebruine hoed en een korte steel. Ze groeit het hele jaar door. Langzaam, langer dan de gewone kastanjechampignon, en in het donker bij onze partner in Nederland.
De portobello is een vlezige paddenstoel en dus geschikt om vlees of vis te vervangen. Het witte vruchtvlees geeft een neutrale smaak, waardoor hij gemakkelijk te combineren valt met allerlei ingrediënten. Omdat hij zo groot is, kan je hem ook eenvoudig grillen.
Door haar grote formaat is een portobello ideaal om te grillen en op te vullen! Bestrijk royaal met olijfolie en vul met een mix van fijngesneden tomaatjes, ui en knoflook. Grill in een schaaltje ongeveer 10 min., bedek de portobello met een stukje mozzarella di buffala of taleggio en laat nog 5 min. verder garen. Werk af met verse basilicum, peper en zout.