Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
De Pieterman is een klassieker onder de ronde vissen.
Bij leven is de Pieterman een beestje dat je beter mijdt. De opvallende stekel op zijn rug is namelijk giftig en kan venijnig uit de hoek komen.
Toch is er geen reden tot ongerustheid. De visboeren in CRU maken de vis professioneel schoon, of fileren hem op jouw vraag. Je kan de Pieterman natuurlijk in zijn geheel bestellen, maar zelfs dan loop je geen risico: we knippen de stekel eraf.
Eenmaal dat gebeurd is, kan je hem heel makkelijk bereiden. Gebakken op graat komt de Pieterman uitstekend tot zijn recht, maar ook de filet doet het prima in de pan.
De volle smaak kan je een beetje vergelijken met die van een noordzeetong. Ook de stevige structuur maakt de Pieterman populair. Het vaste visvlees maakt hem bijvoorbeeld perfect geschikt voor een bouillabaisse!