Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Voor de smaak van Piëmonte hazelnoten is de teeltwijze erg belangrijk. De bomen krijgen bijvoorbeeld meer ruimte waardoor ze meer zonlicht hebben, wat goed is voor de smaak van de hazelnoten.
In de eerste plaats gaat Jitsk de hazelnoten roosteren. Door dat zelf te doen, kan hij ze eerst bleker roosteren zodat ze na het karamelliseren hun kwaliteit behouden en ze uiteindelijk de ideale roostergraad hebben. Het resultaat is helemaal anders dan Kant-en klare noten.
Na het roosteren gaat Jitsk de hazelnoten langzaam karamelliseren en brengt hij stap voor stap een laagje melkchocolade of pure chocolade aan. Bij de pure variant gaat er ook nog wat zeezout bij.
Omdat Jitsk de chocolade per 100 gram toevoegt, duurt het wel een halfuur om 7 kg hazelnoten te bedekken met chocolade. De ronde vorm blijft zo mooi behouden en de smaak is des te beter.