Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
In de heuvels van Ligurië, in het noordwesten van Italië, rijpen de donkere taggiasca-olijven van La Baita & Galleano aan bomen van meer dan 300 jaar oud. Deze vrij kleine olijfjes hebben niet zo veel vruchtvlees, maar wel een intense smaak. Dankzij de beperkte zuurgraad is die wat zoet en nauwelijks bitter.
De paté van taggiasca-olijven is een smakelijke tapenade, gemaakt volgens een traditioneel recept, met alleen ingrediënten van eigen kweek: olijven, extra vierge olijfolie, tijm en marjolein. Combineer met onze foglie, grissini, tortas of pane carasatu, of verwerk hem in een pastagerecht.
Het familiebedrijfje teelt zijn olijven al generatieslang op uitgestrekte olijfgaarden tussen 500 en 700 m boven zeeniveau. En dat op traditionele manier: oogsten bijvoorbeeld doen ze volledig met de hand, om de vruchten niet te beschadigen.