Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Naast het tarwebrood, kan je een Maxi CRU verkrijgen.
Zoals de naam het zegt: de maxi is heel wat groter dan het gebruikelijke tarwebrood.
Alle CRU-kenmerken zijn er wel in terug te vinden.
Tarwemeel in drie verschillende graden van uitmaling vormen de basis.
Er komen alleen jonge desem (die elke dag deels ververst wordt), water en grof zeezout uit Guérande aan te pas.
En verder niets.
Zelfs de bloem (of meel) blijft onbehandeld.
Het brood krijgt meer dan 48 u. de tijd om te rijzen.
En wordt dan gebakken op steen in onze oven.
Dankzij het dubbele volume komt dit brood kruimiger en sappiger uit de hoek.
Een brood gemaakt om zomaar op tafel neer te poten en er grote smakelijke hompen (zelf) vanaf te snijden.