Donkere sojasaus van Kaori met Sashimi van Schotse zalm.

Sojasaus

Een product dat ons doet dromen over een reis naar Azië.
Maar je hoeft er zo ver niet voor te reizen, want nu vind je ook op onze markt sojasaus.
En wat voor één?
Na een lange zoektocht zijn we uitgekomen op een authentieke, kwalitatieve sojasaus uit Japan.   

De Seikin-sojasaus wordt door partner Kaori gehaald bij een Japans familiebedrijf waar momenteel al de 7e generatie aan de slag is.
De familie brouwt sojasaus op authentieke en natuurlijke wijze. 

 

 

Het grote verschil met de meeste sojasauzen op de voedingsmarkt zit hem in het fermentatieproces.
Deze sojasaus krijgt na het brouwen zo’n  2 jaar de tijd om artisanaal te fermenteren.
Bij de meeste sojasauzen die je in België kan kopen, is dit meestal maar een proces van enkele uren.
En laat die tijd nu één van de belangrijkste CRU-waarden zijn: onze producten krijgen nl. allemaal de tijd om tot hun beste smaak te komen. 

Het resultaat van dit langzaam proces is een échte Umami-bom met een pure, licht zoete smaak. 

De ingrediënten beperken zich tot sojabonen, zout en tarwe en iedere stap in het brouw- en fermentatieproces wordt door de familie streng gecontroleerd. 

Wistjedatje:
Deze sojasaus draagt het JAS-certificaat, een teken van de hoogste kwaliteit met pure ingrediënten.
Een van de belangrijkste erkenningen in Japan. 

Voeg Donkere Sojasaus 150ml toe aan favorieten
Donkere Sojasaus 150ml
Donkere Sojasaus 150ml 150 ml 1600/stuk € 106,67 / l
Donkere Sojasaus 150ml