Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
De familie Domecq heeft in Jabugo in Zuid-Spanje een enorm landgoed van 4000 hectare waar verschillende exclusieve rassen rondlopen. Zo bijvoorbeeld de 100% Ibérico Bellota pata negra varkens van het unieke lampiño mamelado-ras, het meest exclusieve Ibéricoras van Spanje. De hammen van die varkens worden tussen 42 en 60 maanden gerijpt en gedroogd op het been. De ham heeft een nootachtige smaak doordat de dieren voornamelijk eikels eten. Op onze markt versnijdt een cortador van CRU-partner Joka de hammen met de hand!
Tussen deze unieke varkens grazen op het natuurdomein Domecq ook koeien die de basis voor onze Cecina de Vacuno. De achterbillen van de zwaarste vaarzen (jongvolwassen koeien die één keer gekalfd hebben) worden mooi opgekuist, in een ronde vorm gesneden en vervolgens voor een lange periode gedroogd volgens het oude ambacht. De smaak is zacht en elegant