Cecina de Vacuno Domecq, verkrijgbaar bij versmarkt Cru.

De familie Domecq heeft in Jabugo in Zuid-Spanje een enorm landgoed van 4000 hectare waar verschillende exclusieve rassen rondlopen. Zo bijvoorbeeld de 100% Ibérico Bellota pata negra varkens van het unieke lampiño mamelado-ras, het meest exclusieve Ibéricoras van Spanje. De hammen van die varkens worden tussen 42 en 60 maanden gerijpt en gedroogd op het been. De ham heeft een nootachtige smaak doordat de dieren voornamelijk eikels eten. Op onze markt versnijdt een cortador van CRU-partner Joka de hammen met de hand!

Tussen deze unieke varkens grazen op het natuurdomein Domecq ook koeien die de basis voor onze Cecina de Vacuno. De achterbillen van de zwaarste vaarzen (jongvolwassen koeien die één keer gekalfd hebben) worden mooi opgekuist, in een ronde vorm gesneden en vervolgens voor een lange periode gedroogd volgens het oude ambacht. De smaak is zacht en elegant

Voeg Cecina de Vacuno Domecq 80g toe aan favorieten
Cecina de Vacuno Domecq 80g
Cecina de Vacuno Domecq 80g 80 gr 10540/stuk € 105,00 / kg
Cecina de Vacuno Domecq 80g
Voeg Handgesneden Cecina de Vacuno Domecq toe aan favorieten
Handgesneden Cecina de Vacuno Domecq
Handgesneden Cecina de Vacuno Domecq ± 100 gr 12900/kg € 129,00 / kg
Handgesneden Cecina de Vacuno Domecq
Voeg Handgesneden Iberico bellota Domecq toe aan favorieten
Handgesneden Iberico bellota Domecq
Handgesneden Iberico bellota Domecq ± 100 gr 23800/kg € 238,00 / kg
Handgesneden Iberico bellota Domecq