Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Wijnmakerij Cantina della volta ligt in het hart van de Noord-Italiaanse regio Emilia Romagna. Christian Bellei groeide op in de wijngaarden en erfde de skills en passie voor het wijn maken van zijn vader. Christian schaart zich helemaal achter de méthode champenoise: de klassieke, Franse methode van een langzame, natuurlijke gisting op fles.
De Lambrusco rosé is gemaakt op basis van een selectie van de beste sorbara-druiven die langs de Secchiarivier groeien. De druiven worden eind september met de hand geplukt, telkens in kleine hoeveelheden, en vervolgens zacht geperst. De wijn rijpt minstens 6 maanden in stalen tanken en rijpt daarna verder op fles bij een constante temperatuur van 12 °C.
De Lambrusco rosé heeft toetsen van rood fruit, rozen en granaatappel en serveer je best op 8 °C, bijvoorbeeld als aperitief.