Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Voor de zoete toets bij de CRU-kaasplankjes haalden we inspiratie in Catalonië. Kweepeergelei en vijgenpasta gaan moeiteloos hand in hand met onze kazen.
CRU-partner Secretos Ibericos levert ‘membrillo’ en ‘figat’ (kweepeergelei en vijgengelei) van de beste kweeperen en de mooiste vijgen. Membrillo is niet weg te slaan van een veelzijdige kaasplank. Het is een pasta van kweeperen waarvan de smaak heerlijk combineert met een oude, harde schapenkaas zoals Campoestrella.
Ook de vijgenpasta ‘figat’ is een ‘match made in heaven’ met kaas en brood, maar dan eerder met blauwe kazen of verse en licht gezouten geitenkazen.
Producent Victor Trias maakt er een punt van om altijd te werken zonder kleurstoffen, noch chemische bewaarmiddelen of andere additieven. Zijn producten worden artisanaal gemaakt in zijn Catalaanse landhuis.
Vraag bij de kaasmétier in CRU gerust meer tips over lekkere combinaties!