Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Kruidige plattekaas op goed brood, perfectie in alle eenvoud.
En typisch van bij ons.
In de kaasafdeling van CRU staat de verse kruidige plattekaas klaar: vers gemaakt op onze markt.
Hieronder verklappen we ons recept, uiteraard kan je ook zelf aan de slag!
Volle plattekaas van onze partner Baliehof, eerst goed gezouten met zeezout en gepeperd, vermengd met fijngehakte tuinkruiden.
Naargelang beschikbaarheid gaan we aan de slag met o.a. platte peterselie en de waterkers van partner Walter Bouillart uit Huldenberg.
Het gaat hier nog om de echte “cresson de fontaine”, die gevoed wordt door het zuivere water uit een bron in het bos.
Een streepje extra vierge olijfolie en goed wat verse radijzen vervolledigen de mix van de CRU kruidige plattekaas.
Een vingerdikke laag van deze kruidige plattekaas op een geroosterd sneetje CRU-brood smeren is het geheim voor een onvergetelijke boterham.
En daarbij drinken we dan een heerlijk schuimend glas van CRU-Speciaal Blond.