Kaasschotel voor hoofdgerecht van bij CRU.
  1. Crottin versierd met bloemetjes
    Geitenkaas van partner Leenhof uit Zele. 
    Crottin van rauwe geitenmelk afgewerkt met honing en kleurrijke bloemetjes.
     
  2. Briquette de L’Angoumois*
    Een zachte geitenkaas uit de regio Charente in Frankrijk.
    Kaas met een romige textuur met een licht zure en frisse smaak.
     
  3. Mulberry*
    Duitse, geaste witschimmelkaas met romige textuur.
    De rijping geeft de kaas een zachte, eetbare korst en een smeltende kern, ideaal voor liefhebbers van delicate kazen.
     
  4. Munster Fermier*
    Roodflorakaas uit de Vogezen.
    Zachte en romige textuur met een pittige en volle smaak.
    Rauwe koemelk.
     
  5. Saint-Nectaire fermier
    Een zachte, gewassenkorstkaas uit de Auvergne.
    Zijn smaak is vol en romig met aardse en nootachtige tonen.
    De textuur is licht elastisch. Rauwmelks en op stro gerijpt.
     
  6. Ossau-Iraty*
    Een harde kaas op basis van rauwe  schapenmelk uit Frans-Baskenland gemaakt door Les Bergers du Haut-Béar.
    Heeft een nootachtige smaak met een licht zoete en boterachtige ondertoon.
     
  7. Peppery Montez
    Een harde kaas afgewerkt met een heerlijke peperkorst samengesteld uit 5 exclusieve pepers.
    Een verfijnde, pittige smaak met verschillende lagen van kruidige en zoete tonen.
     
  8. Friesisch Blue
    Aromatisch kruidige blauwschimmelkaas gemaakt in Duitsland met een prachtige textuur gemaakt van rauwe melk.

 

Eet de kazen in de voorgestelde volgorde voor de beste smaakbeleving.

De kazen met een * vind je terug op de dessertschotel.

Voeg Kaasschotel hoofdgerecht toe aan favorieten
Kaasschotel hoofdgerecht
Kaasschotel hoofdgerecht 345 gr 2200/persoon € 63,77 / kg
Te bestellen per persoon (vanaf 2 personen)
Kaasschotel hoofdgerecht
Voeg Kaasschotel dessert toe aan favorieten
Kaasschotel dessert
Kaasschotel dessert 240 gr 1600/persoon € 66,67 / kg
Te bestellen per persoon (vanaf 2 personen)
Kaasschotel dessert