Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dit sterk runderras graast in hun natuurlijke biotoop: op de flanken van de Ierse heuvels. Hoe hoger de grasvelden gelegen zijn, hoe ijler en zuiverder de lucht. Bovendien groeien er op die hoogte ook veel verschillende kruidachtige gewassen en dat resulteert in een krachtige smaak van het vlees. Wist je dat veel kruiden zelfs een geneeskrachtige werking hebben? Hoe meer de runderen daarvan eten, hoe sterker hun immuunsysteem wordt.
Hereford is een roodwit gekleurd vleesras uit Ierland, zeer gespierd en gekend om de diepte en inhoud in de smaak. De Hereford is bovendien een bijzonder sterk ras: de dieren grazen in Ierland het hele jaar buiten. In tegenstelling tot veel hedendaagse runderrassen kalven ze gemakkelijk: in Canada kalven de Herefords zelfs bij meer dan 20 graden onder nul buiten in de sneeuw, zonder dat dit problemen geeft voor moeder of kalf.
Het vlees is fijn van draad waardoor het erg mals is en het heeft een lichte marmering. Marmering betekent dat er dunne lijntjes vet door het vlees lopen (intramusculair vet). Tijdens het bakken smelt de marmering en geeft het vet smaak aan het vlees rondom. Het resultaat is extra mals en sappig vlees.