Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
In de bakkerij van je CRU-markt vind je allerlei klassiekers, waaronder de huisgemaakte speculoos.
Die is gemaakt met pure ingrediënten en langzaam gebakken op lage temperatuur.
Resultaat: een extra intense smaak!
Onze CRU-speculoos is gemaakt op basis van een eigen recept.
We kiezen bijvoorbeeld voor uitsluitend echte boter.
Dat mondt uit in een vollere smaak.
De bloem die we gebruiken is dezelfde als die voor ons CRU-brood. Zonder additieven, dus.
Mascobadosuiker, een soort pure ongeraffineerde rietsuiker, zorgt dan weer voor een meer uitgesproken smaak, de speculaaskruiden geven de koekjes hun specifieke toets.
Niet alleen de grondstoffen zorgen voor een uitzonderlijk product, ook de vakkundige bereiding draagt een steentje bij.
Nadat het is gekneed, krijgt het artisanale deeg een hele nacht de tijd om te rusten. Pas de dag erna rollen we het uit en snijden we kleine koekjes uit.
En ook het bakprocédé krijgt de nodige tijd.
De koekjes gaan 15 à 18 minuten in een oven op amper 160 °C.
Dankzij de lange baktijd op lage temperatuur komt de typische speculoossmaak helemaal tot zijn recht.