Onze bakkers zitten niet stil en gaan steeds op zoek naar manieren om jullie nog meer te verwennen met lekkere zoetigheden.

Proef onze frangipanetaart:  

Ambachtelijk zanddeeg van partner Ecopain d’Ignace, een laagje Pipaillon- abrikozenconfituur en huisgemaakte frangipanevulling: dit vormen de eenvoudige ingrediënten van de CRU-frangipanetaart.

De frangipanevulling wordt in onze bakkerij gemaakt van zuiver amandelpoeder, échte boter, eieren en bloem. Puur natuur en zonder extracten. En om uitdroging tijdens het bakken tegen te gaan, werken onze bakkers de taart af met nog een dun laagje abrikozenconfituur.

Het feit dat we bij CRU-zanddeeg gebruiken en glazuur vermijden, onderscheidt deze frangipanetaart zich van andere frangipanetaarten.

De CRU-frangipanetaart is luchtig, goed uitgebakken en heeft de nodige smeuïgheid binnenin.

Extra goed nieuws: deze frangipanetaart kan je iets langer bewaren dan onze andere taarten, hij wordt zelf beter met de dag. Extralang genot voor jou dus. ;)

Voeg Frangipanetaart toe aan favorieten
Frangipanetaart
Frangipanetaart 750 gr 1700/stuk € 22,67 / kg
Enkel op vr, za, zo
Frangipanetaart
Voeg Frangipanetaart klein toe aan favorieten
Frangipanetaart klein
Frangipanetaart klein 100 gr 350/stuk € 35,00 / kg
Frangipanetaart klein