Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Bij CRU worden er dag in dag uit hoevekippen aan het spit klaargemaakt.
De kippen zijn afkomstig uit het Luikse, hebben de tijd om rustig rond te scharrelen en krijgen uitsluitend plantaardig voedsel.
Dankzij de draaibeweging van de kip aan het spit ontstaat er een dun, krokant en zeer smaakvol korstje. De beweging zorgt er ook voor dat het vlees overal zeer gelijkmatig gaart en dat de sappen binnenin blijven. Het resultaat is een sappige kip.
Onze beenhouwers steken de gebraden kippen in een braadzak en voegen een lepeltje van het uitdruipvocht toe. Daarna sluit de braadzak hermetisch.
Wie thuis van de gebraden kip wil genieten, stopt het gevogelte, nog in de braadzak, gedurende een 45 minuten in een heteluchtoven (160 °C).
Uitdrogen kan niet en de kip behoudt al zijn smakelijke kwaliteit.