Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Een brood dat barst van gezondheid en onze maag ook stevig vult: ons granenbrood.
Vakkundig gemaakt door onze bakkers op de markt, met desem en véél pitten, zaden en vlokken.
Alle dagen verkrijgbaar!
Onze bakkers beginnen al twee dagen op voorhand aan het granenbrood. Eerst laten ze zonnebloempitten, lijnzaad en havervlokken weken in warm water. Door dat te doen, slorpen de pitten, zaden en vlokken later geen vocht uit het brood op en blijft het brood lekker krokant.
Onze bakkers mengen tarwe- en roggebloem, desem, karnemelk en Roodbruin CRU-bier tot een homogeen deeg en geven ze het de tijd om te rusten. Na een uurtje voegen ze zout en de geweekte granen toe en scheppen ze het deeg in bakvormen. Elk brood wordt nog eens afgewerkt met zaadjes en pitjes, waarna het de rijskast ingaat om verder te rusten.
Tot slot wordt het brood op onze markt vakkundig gebakken op steen in de oven. Je vindt het elke weekdag terug bij CRU: een eigenzinnige brok met massa’s smaak.