Gerookte visschotel van bij CRU.

Vis recht uit het water en op een natuurlijke manier gerookt, zonder poespas.

Ook afwisseling is troef, want je vind op onze schotel vier soorten gerookte vis met elk een uniek aroma.
Ideaal als aperitief, voorgerecht, lichte maaltijd of als deel van een brunch…   

Op onze schotel vind je vier soorten gerookte vis: 

Gerookte Schotse zalm     

Schotse zalm Label Rouge is gedurende acht uur koud gerookt met beukenhout en stro.
Zo wordt de fijne en delicate smaak van de zalm verstrekt. 

Gerookte heilbot     

De hoogwaardige Groenlandse heilbot wordt handmatig ingewreven met zout en rust dan drie uur.
Het zout wordt afgespoeld en de vis wordt even gedroogd.
Daarna rookt de heilbot zo’n zestal uur. 

Gerookte paling     

Wilde paling die gerookt wordt met eik.
Deze combinatie heeft een bijzondere, intense smaak. 

Gerookte forelfilet    

De forelfilet wordt eerst op ambachtelijke wijze droog gezouten en rust dan drie uur.