Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Ook afwisseling is troef, want je vind op onze schotel vier soorten gerookte vis met elk een uniek aroma.
Ideaal als aperitief, voorgerecht, lichte maaltijd of als deel van een brunch…
Schotse zalm Label Rouge is gedurende acht uur koud gerookt met beukenhout en stro.
Zo wordt de fijne en delicate smaak van de zalm verstrekt.
De hoogwaardige Groenlandse heilbot wordt handmatig ingewreven met zout en rust dan drie uur.
Het zout wordt afgespoeld en de vis wordt even gedroogd.
Daarna rookt de heilbot zo’n zestal uur.
Wilde paling die gerookt wordt met eik.
Deze combinatie heeft een bijzondere, intense smaak.
De forelfilet wordt eerst op ambachtelijke wijze droog gezouten en rust dan drie uur.