Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Wanneer de bakkerij van CRU zich vult met de zoete geur van kaneel en versgebrande noten, dan weet je dat onze bakkers weer granola aan het maken zijn.
De crunchy mix is heerlijk bij een kommetje frisse yoghurt van Baliehof.
Om je kommetje yoghurt extra pit te geven, is de CRU-granola ideaal.
Iedere week maken onze bakkers een nieuwe portie heerlijke en knapperige granola.
Havervlokken, amandelschilfers, hazelnoten, pompoenpitten, kokospoeder en sesamzaadjes worden door elkaar gemengd en besprenkeld met een mix van ahornsiroop, honing en zonnebloemolie.
De bakkers kruiden de mengeling met kaneel, nootmuskaat en fijn zout. Alles wordt over enkele platen verdeeld en in de oven geschoven.
Wanneer de granola goudbruin kleurt, is het tijd om de mix even om te mengen.
Zo kan de granola geleidelijk aan en overal karamelliseren.
De geur van de bakplaat die uit de oven komt vult de bakkerij meteen met een heerlijke geur. Wanneer de rozijntjes toegevoegd zijn (want die smelten in de oven), is het heel verleidelijk om de granola meteen op te eten.
Toch is geduld erg belangrijk. Want de granola wordt pas echt krokant als je hem helemaal laat afkoelen.
Voor de mensen die toch iets anders wensen hebben we ook onze granola met chocolade.
De chocolade smelt samen met de warme granola die net uit de oven komt.
In plaats van rozijntjes toe te voegen wordt het geheel afgewerkt met chocolade vlokken.
Serveertip:
Smakelijk!