Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Sappige natuurham, huisgemaakte mayonaise, een eitje en wat peterselie.
Meer hebben we niet nodig om een klassieke vleessalade samen te stellen.
De natuurham is afkomstig van het vlees van de varkens van partners Tania en Lieven.
Voor gekookte ham wordt de hesp van het varken gebruikt.
Die hespen komen terecht bij onze partner De Wulf, die er nog op ambachtelijke wijze natuurham van maakt.
De natuurham snijden we bij CRU in kleine stukjes.
Die stukjes mengen we met verse en huisgemaakte mayonaise op basis van koolzaadolie, eieren en mosterd.
Echte mayonaise dus, zoals grootmoeder die zelf draaide.
Tot slot mengen we nog een hard gekookt eitje onder de vleessalade.
Een klein vleugje peterselie zorgt voor de afwerking, zodat de pure smaak van het vlees behouden wordt.
En die frisse salade komt helemaal tot zijn recht op een krokant sneetje CRU-brood!