Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Op een boogscheut van de Italiaanse Alpen en het Comomeer ligt het huis Marco d’Oggiono. Al sinds 1945 maakt de familie er buitengewone Italiaanse charcuterie.
Marco d’Oggiono gebruikt vlees van varkens van bevriende varkensboeren uit de nabije omgeving. De dieren zijn opgegroeid met respect en kwalitatieve voeding en worden bij de boeren zorgvuldig geselecteerd.
Coppa wordt gemaakt van een spieringstuk met mooie marmering. De verse coppa’s masseert Marco heel zacht met natuurlijk zout uit Puglia en enkele kruiden. Het vlees is in een natuurlijke darm gewikkeld, met koorden opgebonden en vervolgens minstens zestig dagen gedroogd.
Dankzij het unieke klimaat van de Alpen, de milde zouting en de juiste balans van kruiden heeft het vlees een elegante en herkenbare smaak.
Coppa is ideaal voor een tapas- of charcuterieschotel, op een sneetje CRU-brood of op een zelfgemaakte pizza.