Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Hortanco is een klein familiebedrijf uit Navarra, Baskenland, dat reeds 80 jaar actief is in het maken van Spaanse, artisanale charcuterie.
Chistorra is een lekkere Spaanse worst met een pittige smaak.
De smaak sluit nauw aan bij die van de chorizo, al is de chistora een zachter, minder pikant alternatief.
De chistorra van Hortanco is vrij van enige bewaarmiddelen of additieven.
Hij wordt samengesteld uit slechts 4 ingrediënten, allen afkomstig uit Spanje:
Een fantastische worst voor op de BBQ: serveer hem als tapasgerecht of als volwaardig hoofdgerecht.
Je grilt de chistorra best op op de zijkant van je rooster zodat het vet niet op de hete kolen druipt, zo vermijd je eventuele vlammen.
Geen BBQ-weer?
Je kan de chistorra ook perfect bakken in de pan: Gebruik een hoog vuur en voeg geen vetstoffen toe, bij het bakken komt het vet van de chistorra vrij.