Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Wijnbouw zit al vier generaties lang in de familie van Pierre Brocard. Georges Brocard begon in 1932 zijn eigen champagne te maken en werd opgevolgd door Emile, Henri, Pierre en nu Thibault Brocard.
De wijngaarden van de familie liggen in Celles-sur-Ource, ten zuiden van de Champagne-Ardenne. Op een verantwoorde en duurzame manier maken ze er fijne en elegante champagne. De champagne reflecteert het unieke terroir: de Côte des Bar en de ondergrondse Kimmeridge-klei en kalksteen.
Grotendeels gemaakt van 80% pinot noir, aangevuld met 10% chardonnay en 10% pinot blanc.
De wijn heeft tussen 24 en 36 maanden gerijpt.
Toegankelijk en fruitig en dus ideaal als aperitief.
100% chardonnay en 7 tot 10 jaar gerijpt.
Ideale gastronomische compagnons, bijvoorbeeld bij vis.
100% pinot noir met toetsen van gele vruchten en geroosterde aroma’s.
Ideale gastronomische compagnon, bijvoorbeeld bij vis.
50% pinot noir, 50% chardonnay, zonder toegevoegde sulfieten, spontane gisting.
Past goed bij oesters omwille van zijn zuiverheid en mineraliteit.