Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Partner Minouche van La Tomaterie gaat voor ons op zoek naar dé couleur locale van Italïe. Zo bracht ze CRU al in contact met enkele Italiaanse producenten die het beste van Italië met ons delen.
Ze zoekt voortdurend naar zuivere en smaakvolle producten die op een transparante manier gemaakt worden en een eigen karakter hebben. Kortom, naar smaken die omverblazen!
Een producent waar we al enkele jaren nauw mee samenwerken via Minouche is het familiebedrijf La Baita.
Zo’n 700 m boven de Ligurische kust, in het kleine, authentieke dorpje Gazzo d’Arroscia maakt Marco Ferrari van La Baita niet enkel groene pesto, olijventapenade en zongedroogde tomaten.
Hij teelt er naast basilicum, olijven en tomaten ook artisjokken.
Z’n producten hebben 3 dingen gemeen:
De artisjokharten die je voortaan op onze markt vindt, komen van het artisjokras Carciofi di Albenga. Deze artisjokken typeren zich door het malse en zoete hart.
Marco Ferrari snijdt de harten nog met de hand tot de perfecte vorm en legt ze op in zonnebloempitolie om de volle smaak van de harten te behouden.
Hij voegt enkel nog wat wijnazijn en citroen toe om de natuurlijke kleur te behouden en de pit te accentueren.
Extra kruiden laat hij bewust achterwege zodat jij dit zelf naar smaak kan doen, met bv. wat oregano.
Een écht CRU-product als je het ons vraagt: een pure authentieke smaak in combinatie met een volledig natuurlijke aanpak bij de maak!
Tips met artisjokharten: