Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
In de kleine vissershaven van Zumaia, niet zo ver van San Sebastian in het Spaanse Baskenland, ligt het familiebedrijf Nardín.
Het huis ligt vlak aan de Cantabrische Zee, waar de vissersboten van Cantabrië iedere dag verse vis vangen.
De verse vis die Nardín in de haven aankoopt, wordt door hen dezelfde dag nog verwerkt.
Alles gebeurt ter plekke en op ambachtelijke wijze: kuisen, fileren, inleggen, roken…
Leuk om te weten: Nardín kreeg van de regering van het Baskenland de titel “meester conservenmakers”, de hoogst mogelijke titel voor exclusieve kwaliteit bij een voedingsbedrijf.
Om die titel te bekomen, moeten de producten aan zeer hoge kwaliteitseisen voldoen en wordt de productie continu strikt opgevolgd.
Bij CRU vind je ansjovis van Nardín op twee verschillende wijzen: gezouten ansjovis en ansjovis in azijn.