Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
En in de zomer, net dat tikkeltje meer!
Jitsk maakt voor CRU buitengewoon ijs: chocolade, vanille, stracciatella, citrus-yoghurt en framboos-yoghurt.
Als smaakgevers voegt Jitsk vanille uit Tahiti, chocolade uit Madagaskar of verse citrusvruchten en frambozen toe.
De beste smaak primeert!
Hij begint met een klassieke “ crème anglaise ”, door verse eierdooiers, melk en rietsuiker zachtjes op te warmen tot een mooi gebonden crème.
Na een nachtje rusten, draait hij het in de ijsturbine tot een smeuïg geheel.
De melk die Jitsk gebruikt, komt rechtstreeks van de boerderij en pasteuriseert hij kort.
Van bewaarmiddelen en stabilisatoren is hier geen sprake.