Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Kaasboerderij ’t Groendal uit Roeselare maakt van de melk van lokale boeren op ambachtelijke manier kaas.
Op de World Cheese Awards, de Oscars van de kaaswereld, haalde deze boerderij in 2018 maar liefst negen medailles binnen.
Deze kaas won in november 2018 de gouden medaille. De Old Groendal rijpt in totaal 18 maanden en heeft een heel mooie rijpingskristal: dat zijn de kleine witte, korrelachtige, puntjes in kaas die ontstaan tijdens een natuurlijke rijping.
Het opvallende aan deze kaas is dat hij, ook al is het een harde kaas, lekker smeuïg aanvoelt in de mond. De smaak is complex met toetsen van karamel. Lekker op een kaasschotel, als apero of in een salade.
Een grootgatige boerenkaas, halfhard, zeer vol van smaak en met een zoete toets van noten.
Stijl emmentaler.
Zeer lekker in kaasfondue, gratin, in sneetjes op brood, op een hamburger of geraspt bij pasta.
Halfharde geitenkaas, stijl jong belegen gouda en vol van smaak.
Lekker in sneetjes op CRU-brood.
Jong belegen boerenkaas op basis van gepasteuriseerde melk en vegetarisch stremsel.
De smaak is vol en een beetje nootachtig.
Lekker in sneetjes op brood of in blokjes als apero.