Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Maandag16/12 |
|
|
Dinsdag 17/12 |
|
|
Woensdag 18/12 |
|
|
Donderdag 19/12 |
|
|
Vrijdag 20/12 |
|
|
Zaterdag 21/12 |
|
|
Zondag 22/12 |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Vrijdag 20/12 |
|
|
Zaterdag 21/12 |
|
|
Zondag 22/12 |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Maandag 16/12 |
|
|
Dinsdag 17/12 |
|
|
Woensdag 18/12 |
|
|
Donderdag 19/12 |
|
|
Vrijdag 20/12 |
|
|
Zaterdag 21/12 |
|
|
Zondag 22/12 |
|
|
Met een korst die heerlijk krokant is vanbuiten en aangenaam chewy van binnen, is Rocky’s pizzabodems precies zoals een echte Napolitaanse pizza hoort te zijn.
Extra bonus: de bodems worden met de hand gemaakt in Brussel.
Het deeg krijgt zijn volle, rijke smaak door een lange rijstijd, wat de ideale basis maakt voor de overheerlijke recepten waaronder die van chef Luca Fabozzi.