Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Maandag16/12 |
|
|
Dinsdag 17/12 |
|
|
Woensdag 18/12 |
|
|
Donderdag 19/12 |
|
|
Vrijdag 20/12 |
|
|
Zaterdag 21/12 |
|
|
Zondag 22/12 |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
Vrijdag 20/12 |
|
|
Zaterdag 21/12 |
|
|
Zondag 22/12 |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Maandag 16/12 |
|
|
Dinsdag 17/12 |
|
|
Woensdag 18/12 |
|
|
Donderdag 19/12 |
|
|
Vrijdag 20/12 |
|
|
Zaterdag 21/12 |
|
|
Zondag 22/12 |
|
|
Pipaillon, onze Brusselse leverancier, maakt ambachtelijke confituren waaronder een special edition voor Cru met alleen maar verse ingrediënten: aardbei, rabarber en verse munt.
Deze is nog even te koop in onze 4 versmarkten. Dit is momenteel onze best verkopende confituur, wat bewijst dat onze klanten evengrote fan zijn van dit recept als wij!
In de conserverie in Brussel nemen ze de tijd om de beste smaak te bekomen in elk potje. Want goede confituur maken, vergt veel geduld. “Het duurt twee lange dagen om een perfecte confituur te bereiden”, aldus partner Pipaillon.
In koperen ketels maken ze de confituur telkens per 5 kg, zo blijft de smaak optimaal.