Torta mushroom lasagna

Recept: torta mushroom lasagna.

 Ingrediënten:

  • 500 g paddenstoelen mix
  • 2 pakjes Tortas de Gaviño (kruidige Spaanse crackers)
  • Olijfolie
  • 100 g boter
  • Peper en zout
  • 250 g zure room
  • 200 g gemalen Parmigiano Reggiano Cravero
  • 200 g geraspte kaas
  • 1 citroen
  • 1/2 plantje basilicum

Aan de slag:  

  1. Kuis de champignons en bak ze aan in een combinatie van olijfolie en boter.
    Teentje look erbij mag, maar moet niet.
    Bak ze stevig aan en kruid met veel zwarte peper & zout.
     
  2. Breek wat torta crackers in ovenschotel, bedek met laag champignons en zure room en top op met Parmigiano en geraspte kaas.
     
  3. Doe dit tot de schaal vol is, werk de bovenste laag af met kaas, basilicum en olijfolie.
     
  4. Bak in de oven 15 min op 185 °C en werk af met citroen, olijfolie en verse takken basilicum!