Toast met wildpaté of foie gras

Ingrediënten voor 4 personen: 

  • CRU-brood
  • Wildpaté
  • Uienconfituur / peer-gemberconfituur
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Aan de slag: 

  1. Strijk het brood heel licht in met wat olijfolie en kruid met  peper en zout.
     
  2. Rooster 8 à 10 min. in een voorverwarde oven van 180 °C.
     
  3. Serveer met een rijkelijk stuk wildpaté en nappeer met uienconfituur of peer-gemberconfituur. 

Ingrediënten

Voeg Tarwe CRU toe aan favorieten
Tarwe CRU
Tarwe CRU 700 gr 480/stuk € 6,86 / kg
Tarwe CRU
Voeg Fazantpaté toe aan favorieten
Fazantpaté
Fazantpaté ± 200 gr 3250/kg € 32,50 / kg
Beschikbaar tot 31/12
Fazantpaté
Voeg Haaspaté toe aan favorieten
Haaspaté
Haaspaté ± 200 gr 3250/kg € 32,50 / kg
Beschikbaar tot 31/12
Haaspaté
Voeg Everzwijnpaté toe aan favorieten
Everzwijnpaté
Everzwijnpaté ± 200 gr 3250/kg € 32,50 / kg
Beschikbaar tot 31/12
Everzwijnpaté
Voeg Uienkonfijt 200g toe aan favorieten
Uienkonfijt 200g
Uienkonfijt 200g 200 gr 690/stuk € 34,50 / kg
Uienkonfijt 200g
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 720/stuk € 11,08 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 820/stuk € 8,20 / 100gr
Fleur de sel Griekenland