Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Warmoes is voor velen misschien nog onbekend terrein, toch kan je er heel wat kanten mee uit.
Zowel de gekleurde stengels als de stevige bladeren van deze bladgroente kan je gebruiken.
Beide hebben een verschillende bereidingswijze, dus je haalt best eerst de bladeren van de stengels.
Met onderstaande tips kan je meteen aan de slag:
Ingrediënten:
Aan de slag:
Heb je liever wat meer pit in je gerecht, dan kan je de warmoes ook aanbakken met wat verse stukjes gember, kurkuma en / of chilipeper.
Wanneer je in Kroatië of Montenegro een stukje vis bestelt, is de kans groot dat je er een grote portie blitva bij geserveerd krijgt.
Blitva is een combinatie van gestoofde warmoes met look en aardappelen.
Ingrediënten
Aan de slag:
Ingrediënten
Aan de slag:
Verder kan je zowel de bladeren als de stengels (rauw of gekookt) verwerken in soepen, salades en ovenschotels.
Experimenteer er dus maar op los!