Donkere sojasaus van partner Kaori.
  • Bewaar de sojasaus op kamertemperatuur en bij voorkeur op een donkere plaats. 
  • Combineer met onze versgesneden sashimi van zalm uit ons vismetier. 
  • Experimenteer in gerechten en gebruik als vervanger van zout.

Een leuke tip van partner Kaori:

  1. Bak paddenstoelen naar keuze mooi bruin in de pan en haal ze vervolgens uit de pan.
     
  2. Voeg dan in de warme pan hoeveboter en wat fijngesneden look toe en laat licht karameliseren.
     
  3. Voeg vervolgens een scheut sojasaus toe en de gebakken paddenstoelen.
     
  4. Laat kort opwarmen en werk af met versgemalen zwarte peper.

Verhoudingen: per 500 g paddenstoelen:

  • 3 eetl. sojasaus
  • 100 g boter
  •  6 teentjes look

Voeg Paddenstoelen mix toe aan favorieten
Paddenstoelen mix
Paddenstoelen mix 2870/kg € 28,70 / kg
Paddenstoelen mix
Voeg Hoeveboter 250 g toe aan favorieten
Hoeveboter 250 g
Hoeveboter 250 g 250 gr 390/stuk € 15,60 / kg
Hoeveboter 250 g
Voeg Donkere Sojasaus 150ml toe aan favorieten
Donkere Sojasaus 150ml
Donkere Sojasaus 150ml 150 ml 1600/stuk € 106,67 / l
Donkere Sojasaus 150ml
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 720/stuk € 11,08 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g