Recept: tartaar van tomaat met stracciatella

Ingrediënten: 

  • Pomodori Pelati (2 bokalen voor 4 pers.)
  • Stracciatella (1 pakje voor 4 pers.)
  • Verse basilicum
  • Olijfolie
  • Peper
  • Fleur de sel

Aan de slag: 

  1. Snij de tomaten in kleine stukjes en laat even uitleggen in een zeef.
     
  2. Serveer op een bord aan de hand van een serveerring.
     
  3. Besprenkel de tarteer met een scheutje olijfolie, peper en zout.
     
  4. Opleggen beetje stracciatella en afwerken met enkele blaadjes basilicum.

Ingrediënten

Voeg Pomodori pelati 700g toe aan favorieten
Pomodori pelati 700g
Pomodori pelati 700g 700 gr 900/stuk € 12,86 / kg
Pomodori pelati 700g
Voeg Stracciatella 250g toe aan favorieten
Stracciatella 250g
Stracciatella 250g 250 gr 750/stuk € 30,00 / kg
Stracciatella 250g
Voeg Messiniako early harvest olijfolie 500ml toe aan favorieten
Messiniako early harvest olijfolie 500ml
Messiniako early harvest olijfolie 500ml 500 ml 2100/stuk € 42,00 / l
Messiniako early harvest olijfolie 500ml
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 720/stuk € 11,08 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 820/stuk € 8,20 / 100gr
Fleur de sel Griekenland