Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Recept voor 4 personen
Wat heb je nodig?
Hoe maak je het?
1.Bloem de roggevleugel en bak in een pan met olie en boter.
2.Snij de kappers, ansjovis en peterselie fijn.
2. Draai roggevleugel en overgiet goed met boter en kleur mooi bruin. Kruid goed met zwarte peper en zout.
3.Bak de mengeling van kapper en ansjovis aan en voeg 100 gr boter toe. Laat smelten en voeg wat room en groene kruidenolie toe.
4.Dresseer de rog op een bord, overgiet goed met saus en werk af met partje citroen of limoen.
Lekker met een gekookt patatje!