Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
maandag |
|
|
dinsdag |
|
|
woensdag |
|
|
donderdag |
|
|
vrijdag |
|
|
zaterdag |
|
|
zondag |
|
|
De zeeduivel ziet er misschien wat eng uit, maar hij is heerlijk van smaak en een tikkeltje zoet!
Het visvlees is wit en stevig.
Wist je dat vissers vroeger heel gelovig waren?
Wanneer ze een zeeduivel gevangen hadden, gooiden ze die zo snel mogelijk terug in zee omdat ze bang waren dat de duivel aan boord was.
Vandaar de naam ...
Ingrediënten voor 4 personen:
Aan de slag:
Hoofdgerecht?
Combineer dan met aardappelpuree of patatjes in de oven.
Ook lekker:
Wikkel de vis in Carlo San Daniele en bak in voldoende boter in de pan of oven, het visvlees krijgt zo extra smaak en blijft lekker sappig. Combineer met gestoofde seizoensgroenten.