Voorgegaarde octopuspoten van bij versmarkt Cru.

Ingrediënten: 

  • Voorgegaarde octopuspoten
  • Vastkokende aardappelen (of chips zeezout)
  • Zout uit de waterbron van Añana
  • Gerookt paprikapoeder Las Hermanas (naar keuze: dulce of picante)
  • Arbequina-olijfolie

Aan de slag: 

  1. Gril de voorgegaarde octopuspoten kort en snij in schijfjes van ± 1 cm. (hou het octopusvocht uit de verpakking bij).
     
  2. Kies je voor het klassiek recept met aardappelschijfjes?
    Kook de aardappelen beetgaar (Tip: voeg het octopusvocht toe aan het water voor extra smaak).
    Snij de aardappelen in schijfjes.
     
  3. Leg de aardappelschijfjes (of de chips) op een bord
    en leg daarop de schijfjes octopus.
     
  4. Kruid af naar smaak met zout, gerookt paprikapoeder
    en besprenkel rijkelijk met olijfolie.

Ingrediënten

Voeg Voorgegaarde octopuspoten toe aan favorieten
Voorgegaarde octopuspoten
Voorgegaarde octopuspoten ± 300 gr 8700/kg € 87,00 / kg
Voorgegaarde octopuspoten
Voeg Zout uit de waterbron van Añana 500g toe aan favorieten
Zout uit de waterbron van Añana 500g
Zout uit de waterbron van Añana 500g 500 gr 680/stuk € 1,36 / 100gr
Zout uit de waterbron van Añana 500g
Voeg Gerookt paprikapoeder "Las Hermanas" Dulce toe aan favorieten
Gerookt paprikapoeder "Las Hermanas" Dulce
Gerookt paprikapoeder "Las Hermanas" Dulce 70 gr 490/stuk € 7,00 / 100gr
Gerookt paprikapoeder "Las Hermanas" Dulce
Voeg Olijfolie 100% Arbequina 1l toe aan favorieten
Olijfolie 100% Arbequina 1l
Olijfolie 100% Arbequina 1l 1000 ml 3150/stuk € 31,50 / l
Olijfolie 100% Arbequina 1l