Hoe lang in de oven?  

  • Minstens een uur op 150°C   
  • Leg er aluminiumfolie over, zo verbranden ze niet   
  • Geduld is een schone deugd ;-)!   

 

Hoe lang op de BBQ?  

  • Voor de typische BBQ-smaak ga je de ribbetjes best rechtstreeks grillen, dit betekent direct boven de kolen   
  • Leg de ribbetjes voldoende hoog zodat ze niet snel aanbranden   
  • Dit zolang het korstje krokant kleurt   

    

Een CRU-marinade?  

Mix de volgende ingrediënten, bestrijk de ribbetjes royaal met de marinade en laat een half uurtje rusten zodat de smaken goed intrekken:

  • Honing   
  • Olijfolie   
  • Gerookt paprikapoeder   
  • Peper & zout   

Tip: Bestrijk het vlees regelmatig met de marinade tijdens het bakken/grillen.  

Ingrediënten voor de marinade

Voeg Olijfolie 100% Arbequina 1l toe aan favorieten
Olijfolie 100% Arbequina 1l
Olijfolie 100% Arbequina 1l 1000 ml 3150/stuk € 31,50 / l
Olijfolie 100% Arbequina 1l
Voeg Gerookt paprikapoeder "Las Hermanas" Dulce toe aan favorieten
Gerookt paprikapoeder "Las Hermanas" Dulce
Gerookt paprikapoeder "Las Hermanas" Dulce 70 gr 490/stuk € 7,00 / 100gr
Gerookt paprikapoeder "Las Hermanas" Dulce
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 720/stuk € 11,08 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 820/stuk € 8,20 / 100gr
Fleur de sel Griekenland