Portobello gevuld met paddenstoelenmix en geitenkaas

Recept: portobello gevuld met paddenstoelenmix en geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Portobello (1 per persoon)
  • Paddenstoelenmix
  • Ongezoute hoeveboter van Sioen
  • Look
  • Zwarte peper
  • Fleur de sel
  • (Blad)peterselie
  • Crottin leenhof
  • Geroosterde hazelnoten

Wijntip: Riesling Kremstal Dac

Aan de slag: 

 

  1. Snij de paddenstoelenmix in grove stukken en stoof aan in boter met wat look.
     
  2. Kruid naar smaak met zwarte peper en fleur de sel.
     
  3. Snipper peterselie en meng door de paddenstoelenmix.
     
  4. Vul de portobello met de gebakken paddenstoelenmix en verbrokkel er een crottin geitenkaasje over.
     
  5. Zet nog zo’n 20-tal min. in de oven op 180 °C.
     
  6. Afwerken kan met geroosterde, fijngehakte hazelnoten en wat peterselie.