Recept: portobello gevuld met paddenstoelenmix en geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen:

  • Portobello (1 per persoon)
  • Paddenstoelenmix
  • Ongezoute hoeveboter van Sioen
  • Look
  • Zwarte peper
  • Fleur de sel
  • (Blad)peterselie
  • Crottin leenhof
  • Geroosterde hazelnoten

Wijntip: Riesling Kremstal Dac

Aan de slag: 

 

  1. Snij de paddenstoelenmix in grove stukken en stoof aan in boter met wat look.
     
  2. Kruid naar smaak met zwarte peper en fleur de sel.
     
  3. Snipper peterselie en meng door de paddenstoelenmix.
     
  4. Vul de portobello met de gebakken paddenstoelenmix en verbrokkel er een crottin geitenkaasje over.
     
  5. Zet nog zo’n 20-tal min. in de oven op 180 °C.
     
  6. Afwerken kan met geroosterde, fijngehakte hazelnoten en wat peterselie.

Ingrediënten

Voeg Portobello toe aan favorieten
Portobello
Portobello ± 100 gr 1800/kg € 18,00 / kg
Portobello
Voeg Paddenstoelen mix toe aan favorieten
Paddenstoelen mix
Paddenstoelen mix 2870/kg € 28,70 / kg
Paddenstoelen mix
Voeg Hoeveboter 250 g toe aan favorieten
Hoeveboter 250 g
Hoeveboter 250 g 250 gr 390/stuk € 15,60 / kg
Hoeveboter 250 g
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 720/stuk € 11,08 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 820/stuk € 8,20 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Bladpeterselie toe aan favorieten
Bladpeterselie
Bladpeterselie 50 gr 240/stuk € 4,80 / 100gr
Bladpeterselie
Voeg Crottin Leenhof toe aan favorieten
Crottin Leenhof
Crottin Leenhof 135 gr 430/stuk € 31,85 / kg
Crottin Leenhof
Voeg Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g toe aan favorieten
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g 200 gr 890/stuk € 44,50 / kg
Hazelnoten-Nocciola Tostata Piemonte 200g
Voeg Riesling Kremstal DAC toe aan favorieten
Riesling Kremstal DAC
Riesling Kremstal DAC 750 ml 1830/fles € 24,40 / l
Riesling Kremstal DAC