Platvissen van bij Cru.

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 platvisfilets
  • 4 paprika padron
  • 1 stukje gember
  • 100 ml Saké Nakagawamura no Tamako
  • 70 ml honmirin
  • 50 ml sojasaus
  • 150 ml water

Aan de slag:

  1. Doe de sake, honmirin, sojasaus en het water in een kookpot.
    Voeg de gember toe en breng aan de kook.
     
  2. Voeg de platvis toe, bedek met aluminiumfolie en laat 15 min. sudderen op laag tot matig vuur.
     
  3. Blijf ondertussen de saus gelijkmatig over de vis scheppen.
     
  4. Voeg tot slot de groene pepers toe en laat nog even koken.

Ingrediënten

Voeg Paprika Padron toe aan favorieten
Paprika Padron
Paprika Padron 1270/kg € 12,70 / kg
Paprika Padron
Voeg Gember toe aan favorieten
Gember
Gember ± 100 gr 1420/kg € 14,20 / kg
Gember
Voeg Saké Nakagawamura no Tamako toe aan favorieten
Saké Nakagawamura no Tamako
Saké Nakagawamura no Tamako 720 ml 3900/fles € 54,17 / l
Saké Nakagawamura no Tamako
Voeg Honmirin Mukashi Jikomi 3Y 500ml toe aan favorieten
Honmirin Mukashi Jikomi 3Y 500ml
Honmirin Mukashi Jikomi 3Y 500ml 1980/stuk
Honmirin Mukashi Jikomi 3Y 500ml
Voeg Donkere Sojasaus 150ml toe aan favorieten
Donkere Sojasaus 150ml
Donkere Sojasaus 150ml 150 ml 1600/stuk € 106,67 / l
Donkere Sojasaus 150ml