Recept: perzik met tonijn.

Ingrediënten:

  • Foglie di rosmarino
  • Ventreche de thon Albacore
  • Perzik
  • Waterkers
  • Olijfolie 
  • Fleur de sel

Aan de slag: 

  1. Breek de foglie in stukjes.
     
  2. Beleg met verse schijfjes perzik (zonder schil), ventresca van Jean de Luz en waterkers uit Huldenberg. 
     

Wist je dat:
Ventresca is zacht visvlees van de buik van de tonijn en is uitzonderlijk fijn van smaak. 

Ingrediënten

Voeg Ventreche de thon Albacore toe aan favorieten
Ventreche de thon Albacore
Ventreche de thon Albacore 320 gr 1450/stuk € 45,31 / kg
Ventreche de thon Albacore
Voeg Waterkers toe aan favorieten
Waterkers
Waterkers 150 gr 240/stuk € 16,00 / kg
Waterkers
Voeg Messiniako extra virgin olijfolie 500ml toe aan favorieten
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml 500 ml 1650/stuk € 33,00 / l
Messiniako extra virgin olijfolie 500ml
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 820/stuk € 8,20 / 100gr
Fleur de sel Griekenland