Groene peper in pekel van Ilanga.

Ingrediënten: 

  • 1 potje Belfond-fond naar keuze (gevogelte, kalf of demi-glace)
  • 1 scheutje whisky
  • Een half potje groente Ilanga-peperbollen
  • 1 flesje Baliehof-room
  • Peper
  • Zout

Aan de slag: 

  1. Haal het gebakken vlees uit de pan en houd warm. Blus de pan met 1 potje Belfond-fond (gevogelte, kalf of gemi-glace) en laat zo’n 1/3e inkoken samen met een scheut whisky of cognac.
     
  2. Spoel een half potje groene Ilanga-peperbollen, dep droog en voeg toe aan de pan.
     
  3. Voeg een flesje Baliehof-room toe en laat inkoken tot de gewenste sausdikte en breng op smaak met peper en zout.

Ingrediënten

Voeg Kalfsfond blank 240ml toe aan favorieten
Kalfsfond blank 240ml
Kalfsfond blank 240ml 240 ml 450/stuk € 18,75 / l
Kalfsfond blank 240ml
Voeg Demi glace 240ml toe aan favorieten
Demi glace 240ml
Demi glace 240ml 240 ml 550/stuk € 22,92 / l
Demi glace 240ml
Voeg Room 250 ml toe aan favorieten
Room 250 ml
Room 250 ml 250 ml 260/stuk € 10,40 / l
Room 250 ml
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 720/stuk € 11,08 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 820/stuk € 8,20 / 100gr
Fleur de sel Griekenland