Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Maandag 23/12 |
|
|
Dinsdag 24/12 |
|
|
Kerstmis |
|
|
Donderdag 26/12 |
|
|
Vrijdag 27/12 |
|
|
Zaterdag 28/12 |
|
|
Zondag 29/12 |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Maandag 23/12 |
|
|
Dinsdag 24/12 |
|
|
Kerstmis |
|
|
Donderdag 26/12 |
|
|
Vrijdag 27/12 |
|
|
Zaterdag 28/12 |
|
|
Zondag 29/12 |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Maandag 23/12 |
|
|
Dinsdag 24/12 |
|
|
Kerstmis |
|
|
donderdag |
|
|
Vrijdag 27/12 |
|
|
Zaterdag 28/12 |
|
|
Zondag 29/12 |
|
|
Dag | Openingsuren Markt | Openingsuren Cuit |
---|---|---|
Maandag 23/12 |
|
|
Dinsdag 24/12 |
|
|
Kerstmis |
|
|
Donderdag 26/12 |
|
|
Vrijdag 27/12 |
|
|
Zaterdag 28/12 |
|
|
Zondag 29/12 |
|
|
Ingrediënten (voor ongeveer 12 oesters):
Bereidingswijze:
Maak de sjalot klaar
Pel en snipper de sjalot zo fijn mogelijk. Als je een subtielere smaak wilt, kun je de sjalotsnippers even onder koud water spoelen en droog deppen.
Meng de dressing
Meng in een kom de rode wijnazijn, honmirin en sojasaus. Roer goed door zodat de smaken zich vermengen.
Voeg de sjalot toe
Voeg de fijngesnipperde sjalot toe aan de dressing. Laat het geheel minstens 10 minuten staan zodat de smaken in elkaar kunnen trekken.
Proef en pas aan
Proef de dressing en voeg naar smaak eventueel meer rode wijnazijn (voor frisheid) of sojasaus (voor zout) toe.
Serveren
Schep een kleine hoeveelheid dressing over elke verse oester, net voor het serveren. Garneer optioneel met een snufje bieslook of koriander voor een frisse toets.