Recept: nectarine met tomaat, Italiaanse zomerkaas en Ventresca-tonijn.

Ingrediënten:

  • Enkele tomaten
  • Enkele nectarines
  • Een bakje burratina of stracciatella
  • Olijfolie
  • Verse basilicum
  • Ventresca tonijn of Carlo San Daniele

Aan de slag:

  1. Snij de nectarines en tomaten in schijfjes.
     
  2. Dresseer op een groot bord samen met de burratina of stracciatella. 
     
  3. Werk af met een flinke scheut smaakvolle olijfolie, verse kruiden (bv. basilicum) en Ventresca.
    Liever vlees? Ga dan voor enkele sneetjes Carlo San Daniele.

Ingrediënten

Voeg Tomaten volle grond toe aan favorieten
Tomaten volle grond
Tomaten volle grond ± 250 gr 760/kg € 7,60 / kg
Tomaten volle grond
Voeg Burratina toe aan favorieten
Burratina
Burratina 250 gr 840/stuk € 33,60 / kg
Burratina
Voeg Stracciatella 250g toe aan favorieten
Stracciatella 250g
Stracciatella 250g 250 gr 750/stuk € 30,00 / kg
Stracciatella 250g
Voeg Messiniako selected olijfolie 500ml toe aan favorieten
Messiniako selected olijfolie 500ml
Messiniako selected olijfolie 500ml 500 ml 1850/stuk € 37,00 / l
Messiniako selected olijfolie 500ml
Voeg Basilicum grote kluit toe aan favorieten
Basilicum grote kluit
Basilicum grote kluit 350/stuk
Basilicum grote kluit
Voeg Ventresca tonijn toe aan favorieten
Ventresca tonijn
Ventresca tonijn 370 gr 720/stuk € 19,46 / kg
Ventresca tonijn
Voeg Italiaanse ham Carlo toe aan favorieten
Italiaanse ham Carlo
Italiaanse ham Carlo 6900/kg € 69,00 / kg
Italiaanse ham Carlo