Groentefond van Belfond, verkrijgbaar bij CRU.

Ingrediënten: 

  • 1 sjalot
  • Teentje look
  • Scheutje olijfolie
  • 1 potje Belfond
  • 1 eetl. CRU-mosterd
  • 100 ml Baliehof-room
  • Peper
  • Zout
  • Citroensap

Aan de slag: 

  1. Snipper 1 sjalot en een teentje look en stoof aan in een scheut olijfolie. Voeg 1 potje fond naar keuze van Belfond toe en laat het geheel inkoken.
     
  2. Zeef de saus en roer er 1 eetl. CRU-mosterd door. Voeg 100 ml Baliehof-room toe en laat de saus verder inkoken.
     
  3. Kruid af met peper, zout en wat citroensap.

Ingrediënten

Voeg Sjalot toe aan favorieten
Sjalot
Sjalot ± 20 gr 560/kg € 5,60 / kg
Sjalot
Voeg Groentefond 240ml toe aan favorieten
Groentefond 240ml
Groentefond 240ml 240 ml 440/stuk € 18,33 / l
Groentefond 240ml
Voeg Mosterd op traditionele wijze 210 ml toe aan favorieten
Mosterd op traditionele wijze 210 ml
Mosterd op traditionele wijze 210 ml 210 ml 500/stuk € 23,81 / l
Mosterd op traditionele wijze 210 ml
Voeg Room 250 ml toe aan favorieten
Room 250 ml
Room 250 ml 250 ml 250/stuk € 10,00 / l
Room 250 ml
Voeg Zwarte peper Ilanga 65g toe aan favorieten
Zwarte peper Ilanga 65g
Zwarte peper Ilanga 65g 65 gr 690/stuk € 10,62 / 100gr
Zwarte peper Ilanga 65g
Voeg Fleur de sel Griekenland toe aan favorieten
Fleur de sel Griekenland
Fleur de sel Griekenland 100 gr 790/stuk € 7,90 / 100gr
Fleur de sel Griekenland
Voeg Citroen toe aan favorieten
Citroen
Citroen ± 200 gr 470/kg € 4,70 / kg
Citroen