Misosoep op basis van Brothway

Recept: misosoep op basis van Brothway.

Ingrediënten: 

  • 2 bokalen Brothway Misobouillon
  • 4 eitjes
  • 250 g Tajarin pasta
  • 175 g paddenstoelenmix
  • Verse pijpajuin of jonge ui ter afwerking
  • Koriander naar wens
  • Olijfolie

Aan de slag: 

  1. Breng een pot water aan de kook voor de pasta en een andere pot voor de zachtgekookte eitjes.
     
  2. Snij intussen de paddenstoelen in schijfjes en de ui fijn.
     
  3. Kook de Tajarin pasta al dente en de eitjes zachtgekookt.
     
  4. Stoof de paddenstoelen in olijfolie, overgiet met de Brothway Miso-bouillon en laat de soep op een zacht vuurtje warm worden.
     
  5. Zet het vuur af en voeg de gekookte Tajarin pasta toe.
     
  6. Giet over in soepkommen en werk af met een zachtgekookt eitje (overlangs in twee gesneden), de verse ui en naar keuze wat verse koriander.